Padelutstyr og padel racketer

Er du på utkikk etter padelutstyr, skal du kjøpe ny eller bytte ut din Padelracket? Da er Padelsport.no det riktige sted å begynne. Padelsport AS satser på racketer og padelutstyr av høyeste kvalitet og funksjonalitet. Da vi kom i dialog med Pedro Plantier og fikk se Cork Padel sine produkter, var valget av Cork Padel enkelt. Vi er i dag forhandler og importør av Cork padel sine produkter i Norge. Vi har racketer til alle typer spill og padelracketer som passer til alt fra nybegynner til proff. Du finner også et bredt utvalg av padelbagger fra Cork padel, utført i skinn og i eksklusiv kvalitet.

Pedro Plantier, er en av grunnleggerne av det portugisiske padelforbund og den første nasjonale mesteren i padel. Pedro ble etter hvert også med i utviklingen av Cork Padel og sammen begynte de sin lovende reise til suksess. I dag er CORK PADEL kjent for sitt unike design, tekstur og utvalgte komponenter, men fremfor alt for kvaliteten, styrken og funksjonaliteten som finnes i Cork Padel sine produkter.

Pedro Plantier

Nicolau Silva, utvikleren av CORK PADEL, begynte med en lidenskap for å reparere Padel racketer. Etter en stund med reparasjoner av sin egen og andres racketer, bestemte han seg for å lage sin egen unike racket, et prosjekt han har hatt og utviklet de siste 10 årene.

Nicolau Silva
Historien til Cork Padel

VELG RIKTIG RACKET! Ønsker du veiledning før du skal velge din nye padelracket eller padelutstyr, så ta kontakt på mail eller messenger. Da skal vi etter beste evne, gi deg råd i forhold til ditt nåværende nivå og det nivå du ønsker å komme på. Vi er alltid tilgjengelig for en prat om padel. Vi har alle modellene til Corkpadel som test-racketer og de kan du selvfølgelig får prøve/teste. Det kan selvfølgelig være utfordringer i forhold til avstand, men ta kontakt uansett. Det kan henne vi har planer om å besøke akkurat det stedet du spiller Padel.

Padelsport AS har laget en egen veileder, når du skal VELGE RIKTIG PADEL RACKET

Padelutstyr og racketer til alle typer spill og nivå

Viser 1–24 av 27 resultater

Viser 1–24 av 27 resultater