Tilbud!

CORK Supreme Control Padelracket

kr3,192.00 inkl MVA

Supreme CONTROL – neste generasjon av Cork Supreme TearDrop!
En perfekt padelracket for deg som har en litt defensiv spillestil og som ønsker full kontroll på smashmottak, lobber og drop shots. Den har dråpeform med medium balanse og et bredt og deilig tilgivende sweet spot.

 

Tomt på lager

Beskrivelse

Padelracket

Supreme CONTROL – neste generasjon av Cork Supreme TearDrop!
En perfekt Padelracket for deg som har en litt defensiv spillestil og som ønsker full kontroll på smashmottak, lobber og drop shots. Den har dråpeform med medium balanse og et bredt og deilig tilgivende sweet spot.

Racketen har også en kryssformet halvboring i midten av sweet spot. En innovativ og unik forbedring fra Cork, som gjør at en fjerner noe av «trampolineeffekten», som tidligere gjorde det vanskelig å kontrollere ballen i forsvar. Krysset gir også en klart bedre kraft og output i offensivt spill, og det tar bort mer av vibrasjon i racketen etter balltreff.
Dette, sammen med Cork sitt patenterte AntiVibrationSystem, vil du kjenne at du har en kraftkanon uten at det går på bekostning av spenninger i muskler og sener i albue og skulder.

Racketen har en overflate sammensatt av 6 lag: ett av kork, to av innégra- og karbonfiber, pluss tre lag av silikonfiber.

Vekt: 360 – 375 g (Racketbeskyttelse og grep inkludert).

Les mer om Padel og Padelracket på vår blogg